Türk Sohbet - SohbetSesi.Com.TR - Sohbet ve Chat OdalarıSohbetSesi.Com.TR – Sohbet ve Chat Odaları

> admin Ocak 18 2024

Türk Sohbet

Dost Sitelerimiz : Turk Sohbet Mynet Sohbet Ankara Sohbet MaviForum MaviFm MaviFm

İkinci makalemizin ismi Türk Sohbet.

Peki neden diye mi soruyorsunuz? Anlatayım. Kendi dilini konuşmak insanlar için bir özgürlüktür. Bunu en iyi Türkiye’de yaşayan Kürt vatandaşlarımız bilir belki de.

Mobil sohbet

Mobil sohbeti sohbetsesi

Yıllarca kendi dillerinde konuşamadılar, kendi dillerinde müzik dinleyemediler. Belki de bu sebeple kendilerini dışlanmış hissettiler. Benim vatanım dediğin bir yerde kendi dilini konuşamamak insana kendini hapsolmuş gibi hissettirir.

Aynı hissi Türkiye dışında yaşayan Türk vatandaşlarımız da hissediyor. Avrupa ülkelerinin birçoğunda okullarda o ülkenin anadili geçerlidir ve başka bir dil konuşmak yasaktır. Lakin talebeler bu yasakları çiğnemekte usta.

Kendi aralarında Türkçe konuşmaya inatla devam ediyor birçoğu. Belki de bundan dolayı onlar için doğup büyüdükleri topraklarda Türkçe sohbet etmek nefes almak gibi gelir.

Türk Sohbet sohbertsesi

Türk Sohbet sohbertsesi

Türkçe Sohbet Et

Türkçede bir kelimenin birçok eş anlamlısı vardır. Hatta bir kelimenin manası bir Avrupa ülkesinde kullanılan kelimeden kat kat daha fazla anlam içerebiliyor.

Misal İngilizcede ‘heart’ kelimesinin karşılığı Türkçede ‘kalp’ iken, bunun yerine gönül, yürek, ciğer, sevgi, dil, sine gibi birçok kelime de kullanılabilir.

Bu da Türk dilimizin zenginliğinden kaynaklanır. İlk olarak Ana Türkçe olarak bilinen Oğuzca var. Sonrasında Eski Anadolu Türkçesi ve Osmanlıca -ki Farsça ve Arapçadan etkilenmiştir-.

Son olarak ise coğrafi bölgelerimize göre Lazca, Azerice, Arapça, Kürtçe ve Yunancadan alınan kelimeler var. Başka bir deyişle, sohbetsesi Sohbet içinde Türk sohbet de bu sebeple Türkçemiz gibi zengindir.

Türk Sohbet sohbertsesi

Türk Sohbet sohbertsesi

ürkiye’de Türk Sohbet

Gelgelelim asıl mevzuya.

Biz neden bu konudan bahsettik size? Çünkü sohbet sitemizde sohbet edebilmeniz için Türk sohbet etmeniz yeterlidir. İster Ege, ister Karadeniz, Anadolu veya Güneydoğu’dan girin sitemize.

Sitemizdeki kullanıcılarımız da vatanımızın zenginliğini yansıtıyor. Canlı radyo yayınlarımızda Türkçe eserlerin yanı sıra Kürtçe ve Arapça, hatta İngilizce şarkılar bile çalınır.

Siz yeter ki gelin sohbete dahil olun ve yayındaki Dj’den istek isteyin. Formatına uygunsa ve kütüphanesinde varsa siz chat yaparken radyonun da keyfini çıkarabileceksiniz.

Denemesi bedava. Zira sohbetsesi.com.tr’te bedava sohbet. Hiçbir ücret ödemeden, keyfinizce sohbet etmeye varsanız, siz de hemen gelin. Bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Dost Sitelerimiz : Turk Sohbet Mynet Sohbet Ankara Sohbet MaviForum MaviFm MaviFm